Thursday, May 22, 2014

APEL: Biljana traži svoje ljubimce iz Zabrana/Obrenovca


NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ ZABRANA
24. maj 2014
Goran Samardzic, vlasnik prihvatilista iz Mislodjina, danas se probio do naselja u Zabranu gde su zivotinje bile bez hrane i vode 8 dana, potpuno odsecene od sveta. Skinuo je sa krovova 4 psa, 2 je nahranio i napojio jer su bezali. Od njih 4 dva su vec vracena vlasnicima. Nahranjene su i napojene 4 macke i 1 petao. Jos jedan pas je ostao na dolmi, vlasnik ide po njega. Jednom čoveku iz Zabrana, koji ima camac, bice dostavljana hrana da hrani preostale zivotinje dok se voda ne povuce.

BO, jedan od 2 psa kog je trazila vlasnica Biljana Davidovic, zauvek ce biti zahvalan Goranu Samardzicu iz Mislodjina sto je pomogao njemu i negovim drugarima.
Kako biti dobar dobar covek? Budite kao Goran!
-----------------------
26. jun 2014
Vlasnica Biljana je posle pet nedelja pronašla mačku Vučku na tavanu poplavljene kuće, izgladnelu i uplašenu. To sto je ova maca uspela da preživi, dokazuje da su čuda moguća... ako u njih verujemo!
  -----------------------
JOŠ UVEK SE TRAŽE PAS CRNI I MAČAK MRLE!!!

BILJANA IZ ZABRANA VEĆ DANIMA TRAŽI SVOJE LJUBIMCE! Veci broj životinja je spasla, ali zbog nadolazeće vode nije mogla da se vrati i izbavi poslednja četiri voljena člana porodice. Veruje da će njihova priča imati srećan kraj i da ćete joj pomoći da pronadje pse BOA i CRNOG, i mačke MRLETA I VUČKU.CRNI - pas mužjak, znak prepoznavanja bela dlaka ispod vrata, ima žutu ogrlicu.

BO - pas mužjak, znak prepoznavanja uvijen rep na gore, ima ogrlicu crne boje
.

Slike maca Biljana nema, ali evo njihovih opisa:

MRLE - mačka, mužjak (poreklom ruska plava, njuškica i stomak bele boje)

VUČKA - mačka, ženka (trobojna, debeljuškasta, sterilisana)


Biljana Davidović, Zabran br. 10
Kontakt tel. 060-4084205 

(možete kontaktirati i Bijaninu prijateljicu iz Beogradu
 Desanku Sandulović, 011-3692848, 064-1885365)

Vlasnik splava iz Zabrana je potvrdio da je iz nabujale vode izvukao nekoliko životinja i ostavio ih na suvom, kao i da su neke životinje još uvek zarobljene na krovovima kuća u naselju gde živi Biljana. 

Pomozite ovim namučenim bićima iz Zabrana, već danima odsečenim od sveta, i Biljani da nađe njene izgubljene ljubimce.

Znam da ste umorni, ali svaki život je važan! 
 

No comments:

Post a Comment